Κίνα μέρη αυτοκινήτων αναστολής αέρα κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Reko

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615982061551

WhatsApp : +8615982061551

Free call

Πώς η άνοιξη αέρα απορροφά τις δονήσεις;

January 1, 2019

Το ελατήριο αέρα γεμίζουν με το συμπιεσμένο αέρα σε ένα σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο, και η ελαστικότητά της επιτυγχάνεται από τη συμπιεστότητα του αερίου. Το ελατήριο αέρα έχει το ιδανικό μη γραμμικό ελαστικό χαρακτηριστικό. Όταν η συσκευή ρύθμισης ύψους προστίθεται, το ύψος του σώματος δεν αλλάζει με την αύξηση ή τη μείωση του φορτίου. Η ακαμψία του ελατηρίου μπορεί να σχεδιαστεί χαμηλότερα, και η άνεση οδήγησης είναι καλή.
Δεδομένου ότι ο καθένας ξέρει, σε μια στερεά ταχύτητα διάδοσης δόνησης, τη λιγότερη μείωση, έτσι η επίδραση απόσβεσης του παραδοσιακού ελατηρίου μετάλλων δεν είναι ιδανική, το σπειροειδές ελατήριο μπορεί μόνο να απορροφήσει μέρος της χαμηλής συχνότητας δόνησης, και τη δόνηση υψηλής συχνότητας μέσω του μέσου σπειροειδούς ελατηρίου μετάλλων άμεσα στο αυτοκίνητο. Αλλά το ίδιο το ελατήριο αέρα γίνεται από το άριστο λάστιχο επίδρασης απορρόφησης κλονισμού, η χαμηλής συχνότητας δόνηση απορροφάται αεροπορικώς στον αερόσακο, η δόνηση υψηλής συχνότητας απορροφάται από το λάστιχο. Έτσι το αυτοκίνητο με το σύστημα αναστολής αέρα όχι μόνο έχει βελτιώσει πολύ την άνεση, αλλά και πολύ ήρεμο στο αυτοκίνητο. Όλες οι δονήσεις από το δρόμο έχουν απομονωθεί.
Η ποιότητα του ελατηρίου αέρα είναι μικρότερη από την ποιότητα οποιαδήποτε από το ελατήριο, και τη μακρύτερη ζωή υπηρεσιών, αλλά το ύψος είναι μεγάλο σε μέγεθος, κατάλληλος για τα μεγάλα οχήματα στο σχεδιάγραμμα, τόσο τα τελευταία χρόνια στα μεγάλα επιβατικά αυτοκίνητα, ειδικά έχει εφαρμοστεί ευρέως στο λεωφορείο. Αλλά στον τομέα των αυτοκινήτων, μόνο μια χούφτα των τοπ αυτοκινήτων κατηγορίας χρησιμοποιείται.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας