Κίνα μέρη αυτοκινήτων αναστολής αέρα κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Reko

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615982061551

WhatsApp : +8615982061551

Free call

Πόσο εσείς ξέρει για το σύστημα αναστολής αέρα

January 15, 2019

Κατ' αρχάς, η ιστορία της αναστολής αέρα

Η αναστολή αέρα δεν γεννήθηκε τα τελευταία χρόνια. Harvey στις αρχές της δεκαετίας του 1930, Firestone (HarverySamuelFirestone) στο φίλο του Henry Ford (HenryFord) και Thomas. Alva. Τεχνική υποστήριξη του Edison (ThomasAlvaEdison), ανάπτυξη του συστήματος αναστολής άνοιξη αέρα υπό μορφή στήλης του αέρα.

Τόσο το 1934, Firestone Harvey χρησιμοποίησε αρχικά το αυτοκινητικό ελατήριο αέρα στην αυτοκινητοβιομηχανία για πρώτη φορά στην επιχείρησή του (Firestone ρόδα και λαστιχένια επιχείρηση). Το 1938, General Motors ενδιαφέρθηκε για την εγκατάσταση ενός συστήματος αναστολής άνοιξη αέρα στα επιβατικά αυτοκίνητα. Ελειτούργησαν με το Firestone κοβάλτιο στον πρώτο κύκλο των δοκιμών το 1944. Η παραγωγή των λεωφορείων αναστολής αέρα άρχισε το 1953, η αρχή της υιοθέτησης του εμπορικού οχήματος της αναστολής αέρα.

Δύο. Δομή της αναστολής αέρα

Το σύστημα αναστολής αέρα αποτελείται συνήθως από την άνοιξη αέρα, τον απορροφητή κλονισμού, την καθοδηγώντας δομή, τη μονάδα παροχής αέρα (όπως ο αεροσυμπιεστής, η ενιαία βαλβίδα, ο δρόμος αερίου, η δεξαμενή αποθήκευσης αερίου, κ.λπ.), τη βαλβίδα ελέγχου ύψους, κ.λπ…. Πολλά εμπορικά σήματα, ειδικά αυτοκίνητα πολυτέλειας που οδηγούν την άνεση, ή SUV διαμορφώνουν, είναι εξοπλισμένα με ή μπορούν να εγκατασταθούν με την αναστολή αέρα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας