Κίνα μέρη αυτοκινήτων αναστολής αέρα κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Reko

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615982061551

WhatsApp : +8615982061551

Free call

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αναστολής αέρα αυτοκινήτων;

December 25, 2018

Καταρχάς, η αναστολή αέρα δεν είναι ισοδύναμη με την ενεργό αναστολή.

Η αναστολή αέρα είναι ένα σύστημα αναστολής με ένα ελατήριο αέρα ως ελαστικό στοιχείο. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμά του είναι μεταβλητή ακαμψία και εύκολη ρύθμιση.

Η μεταβλητή ακαμψία αναφέρεται στο ελατήριο αέρα σχετικά με το ελατήριο φύλλων, άνοιξη σπειρών και άλλα ελατήρια οχημάτων, η χρήση της βαλβίδας ύψους για να ελέγξουν, αυτό έχουν μια αλλαγή ακαμψίας με τα χαρακτηριστικά φορτίων.

Η διαισθητική εμπειρία είναι ότι τα ελατήρια φύλλων των μεγάλων φορτηγών κάθονται κενό, αισθάνονται το τρέξιμο, το αυτοκίνητο είναι πολύ τον υψηλή συχνότητα στο οδικό πήδημα, το πλήρες φορτίο κατά μη άλμα, και λίγο συναίσθημα αυτοκινήτων. Και εάν χρησιμοποιείτε το ελατήριο αέρα, κανένα θέμα το κενό φορτίο, αυτό δεν καθιστά σας την αίσθηση πολύ μικρή (και λίγο, αλλά το μέσο πρόσωπο δεν την θεωρεί).

Εύκολος να ρυθμίσει είναι να πει ότι το ύψος του μπορεί να ρυθμιστεί με να διογκώσει το αέριο μέσα αυτό (φυσικά, το σύστημα ελέγχου είναι πιό σύνθετο από μια ενιαία βαλβίδα ύψους).

Η ακαμψία της μπορεί να ρυθμιστεί με την αλλαγή της διατομής εμβόλων και τη διάβαση της πρόσθετης αίθουσας (που το κάνει την κύρια αναστολή).

Αυτή τη στιγμή, ο μεγαλύτερος χρήστης της αναστολής αέρα δεν είναι ένα επιβατικό αυτοκίνητο, αλλά ένας εμπορικός φορέας (οι αναπτυγμένες χώρες είναι φορτηγά, ρυμουλκά, υψηλός εξοπλισμός, χρήση μεγάλου ποσού, υψηλότερο ποσοστό εξοπλισμού επιβατών, αλλά το ποσό δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο, επειδή η βάση είναι μικρότερη. Είμαστε μεγάλοι και τα μέσου μεγέθους λεωφορεία, που εξοπλίζονται με ένα ποσοστό περίπου 30%, εξοπλισμός μεγάλου ποσού, ποσοστό εξοπλισμού ρυμουλκών φορτηγών είναι πολύ χαμηλά, πολύ χαμηλός, το ποσό μπορεί να είναι αγνοημένοι εμπορικοί φορείς είναι βασικά τα απλούστερα συστήματα ελέγχου, με μέχρι μια ρύθμιση ύψους.

Η ενεργός αναστολή είναι ένα σύστημα αναστολής που μπορεί να ρυθμίσει την ακαμψία απόσβεσης και άνοιξη στοιχείων απόσβεσης (διάταξη απόσβεσης) (άνοιξη) σε πραγματικό - χρόνος σύμφωνα με τους εξωτερικούς όρους.

Εάν μόνο να μετριάσει μπορεί να ρυθμιστεί, καλείται ημιενεργό αναστολή.

Η «υδραυλική αναστολή» δεν είναι πολύ εξοικειωμένη, πρέπει να είναι «αναστολή πετρελαιοπηγών», χαρακτηρίζω με την χρήση του υψηλού αζώτου ως ελατήριο, και στον απορροφητή κλονισμού που ενσωματώνεται από κοινού.

Εάν αναστολή αέρα αντίθεσης και πετρέλαιο και αναστολή φυσικού αερίου, τουλάχιστον οι ακόλουθες διαφορές,

1. η διαφορά πίεσης εργασίας, πίεση εργασίας αναστολής αέρα είναι γενικά φραγμός περίπου 5-10. Η αναστολή πετρελαίου και φυσικού αερίου γενικά στο φραγμό 70, σε αυτήν την περίπτωση, η διαφορά της άνοιξη αέρα και άντεξε το πετρέλαιο και η άνοιξη φυσικού αερίου κάτω από το ίδιο φορτίο δεν είναι μικρή. Υπάρχουν μερικοί βαριοί φορείς (όπως μια κύρια δεξαμενή 50 τόνου) που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ελατήριο αέρα επειδή το διάστημα του ελατηρίου είναι περιορισμένο

2. το ελατήριο αέρα χρειάζεται μια πηγή συμπιεσμένου αέρα, και η πετρελαιοπηγή χρειάζεται μια υδραυλική πηγή. Τα γενικά επιβατικά αυτοκίνητα, SUV και άλλα επιβατικά αυτοκίνητα δεν έχουν την απαίτηση συμπιεσμένου αέρα, έτσι ο εξοπλισμός που εξοπλίζεται με την αναστολή αέρα, εσείς πρέπει να εισαγάγει ένα ειδικό σύνολο.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας