Κίνα μέρη αυτοκινήτων αναστολής αέρα κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Reko

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615982061551

WhatsApp : +8615982061551

Free call

Ποια είναι η αρχή εργασίας μιας άνοιξης αέρα;

February 1, 2019

Το ελατήριο αέρα γεμίζουν με το συμπιεσμένο αέρα σε ένα σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο, και η ελαστικότητά της επιτυγχάνεται από τη συμπιεστότητα του αερίου. Το ελατήριο αέρα έχει το ιδανικό μη γραμμικό ελαστικό χαρακτηριστικό. Όταν η συσκευή ρύθμισης ύψους προστίθεται, το ύψος του σώματος δεν αλλάζει με την αύξηση ή τη μείωση του φορτίου. Η ακαμψία του ελατηρίου μπορεί να σχεδιαστεί χαμηλότερα, και η άνεση οδήγησης είναι καλή. Αλλά η δομή αναστολής άνοιξη αέρα είναι σύνθετη και το κόστος παραγωγής είναι υψηλό.

Όταν ο απορροφητής κλονισμού άνοιξη αέρα εργάζεται, την εσωτερική κοιλότητα γεμίζουν με το συμπιεσμένο αέρα για να διαμορφώσει μια στήλη συμπιεσμένου αέρα. Με την αύξηση του φορτίου δόνησης, το ύψος του ελατηρίου μειώνεται, ο όγκος των εσωτερικών μειώσεων κοιλοτήτων, η ακαμψία των αυξήσεων άνοιξη, και η αποτελεσματική περιοχή μεταφοράς της στήλης αέρα στις εσωτερικές αυξήσεις κοιλοτήτων. Σε αυτό το σημείο, η ικανότητα μεταφοράς του ελατηρίου αυξάνεται. Όταν το φορτίο δόνησης μειώνεται, το ύψος των αυξήσεων άνοιξη, του όγκου των εσωτερικών αυξήσεων κοιλοτήτων, της ακαμψίας των μειώσεων άνοιξη, και της αποτελεσματικής περιοχής μεταφοράς της στήλης αέρα στις εσωτερικές μειώσεις κοιλοτήτων, και την ικανότητα μεταφοράς του ελατηρίου μειώνεται αυτή τη στιγμή. Κατά αυτόν τον τρόπο, το ελατήριο αέρα στο αποτελεσματικούς κτύπημα, το ύψος, και τον όγκο της εσωτερικής κοιλότητας του ελατηρίου αέρα με την αυξανόμενη ικανότητα και της μείωσης εμφανίστηκε ομαλή μετάδοση, εύκαμπτα εύρος και φορτίο δόνησης του αποδοτικού ελέγχου του φορτίου δόνησης. Το μέγεθος της ακαμψίας και της ικανότητας ρουλεμάν του ελατηρίου μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με τη μέθοδο και τη χρέωση αερίου, και ο βοηθητικός αεροθάλαμος μπορεί επίσης να συνδεθεί για να πραγματοποιήσει τον αυτόματο κανονισμό.

Η αρχή εργασίας της διάταξης απόσβεσης άνοιξη αέρα είναι περιορισμένη στο εσωτερικό του κυλίνδρου πίεσης που γεμίζουν με το αδρανές αέριο ή το πετρέλαιο και το μίγμα φυσικού αερίου, η κοιλότητα είναι υψηλότερες από την ατμοσφαιρική πίεση αρκετές φορές ή δεκάδες φορές, ο διατομικός τομέας της διατομικής περιοχής της ράβδου εμβόλων του εμβόλου που παράγει λιγότερο από την πίεση να επιτευχθεί η μετακίνηση της ράβδου εμβόλων. Λόγω της διαφορετικής θεμελιώδους αρχής, το ελατήριο αερίου από το συνηθισμένο ελατήριο έχει τα πλεονεκτήματα πολύ σημαντικού: η ταχύτητα είναι σχετικά αργές, δυναμικές αλλαγές δύναμης μικρές (στις 1:1.2), εύκολος να ελέγξει το μειονέκτημα είναι σχετικά μικρός όγκος του σπειροειδούς ελατηρίου, υψηλό κόστος, σχετικά μικρή ζωή.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας